fbpx

ВО СИГУРНА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

From the Blog

ВО СИГУРНА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

До каде би оделе за корекција на Вашиот изглед? Проблемите со прекумерната тежина не се само проблем за телесната естетика. Екстра килограмите придонесуваат кон проблеми со шеќерот во крвта, зголемувајки го ризикот од дијабетес, мозочен и срцев удар. Брзите диети, прекумерната суплементација и програмите кои гарантираат инстантно слабеење го шокираат телото, а проблемот со тежината „воскреснува“ од моментот кога ќе се прекине со нивна примена. Сигурните и одржливи резултати се една од главните придобивки на KросФит, а за нивно остварување потребна е само посветеност кон здравјето на сопственото тело, вклучувајќи го и надворешиот изглед.

Б-Фит е докажана програма на КФСК за слабеење и зајакнување. Во создавањето на програмата ги искористивме придобивките од КросФит-от и ги ставивме во насока на градење на Базичниот фитнес за секојдневниот живот. Нашиот програм е веќе докажан како најбрз начин за намалување на телесните масти, а од 20 до 24 февруари ви нудиме можност да го испробате бесплатно.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });