fbpx

ВОЗРАСТА НЕ ЗНАЧИ НИШТО ЗА КРОСФИТ

From the Blog

ВОЗРАСТА НЕ ЗНАЧИ НИШТО ЗА КРОСФИТ

За мене групата кросфитери повозрасни од 50 години не е ништо посебно бидејки во КросФит возраста е безначајна, вели еден од сопствениците на Crossfit Generation. Меѓу повозрасните членови е и 53 годишниот Џо Гејнер. Пушев 30 години, а пред да започнам со КросФит најредовна активност ми беше лежење во дневна и тоа цели четири години, вели Гејнер. Погледнете ја неговата трансформација во следново видео:

Loading...