fbpx

Анализа на постигнати резултати

From the Blog

Анализа на постигнати резултати

Во изминатите 8 недели фокусот на вежбањето го ставивме на зголемување на основната снага при чучањ преку вежбата Заден Чучањ. Од извршената анализа на нашите членови кои активно ги внесуваат резултатите можеме да заклучиме дека АПСОЛУТНО сите кросфитери ја имаат покачено снагата при чучањ. Ве охрабруваме да продолжите со тоа темпо.

Поставената цел и истрајноста се клучот на успехот. Затоа НЕ Е ВАЖНО КАДЕ ВЕЖБАТЕ, ТУКУ СО КОГО И КАКО ВЕЖБАТЕ!

Во иднина за подобро следење на резултатите ве замолуваме да ги внесувате резултатите особено од бенчмарковите (вежбите со  женски имиња) и вежбите за снага.

ПОДГОТВЕНИ ЗА НОВ ПРЕДИЗВИК?

Еве и доказ за дел од постигнатите резултати:

Atanas Bojana Igor Milanovic Kiki Kristijan Stojkov Nikola Stakinov Simon Aleksovski Vuk

 

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });