fbpx

Балансирана Исхрана – ЗОНСКИ Оброци

From the Blog

Балансирана Исхрана – ЗОНСКИ Оброци

Како продолжиние на Работилницата за Исхрана, КросФит во соработка со Портабл Фудс го направи менито за Балансирана Исхрана и е достапно за нарачки. Овие јадења не се ставени на официјалното Портабл Фуд мени бидејќи се дизајнирани само за членовите на Кросфит Скопје.
Има три избори на месо во кои ќе бидат искомбинирани со соодветните во моментот свеж зеленчук и овошје + семки.
1. Телешко,
3. Свинско,
4. Риба.

Оброците ќе бидат дизајнирани по истиот терк како што ги правевме на Работилницата за Исхрана.

Бидејќи КросФит Скопје секогаш ПРВ го „разгазува патот“, затоа ве молам, пробајте ги јадењата и дајте го вашето мислење. Тоа е единствениот начин како да се подобриме.

Порачки на дадените телефони на флаерот – Фичо. При нарачката ПРЕТСТАВЕТЕ СЕ.

primer 1-4(1)

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });