fbpx

CrossFit Skopje Winter Challenge

From the Blog

CrossFit Skopje Winter Challenge

Четврта година по ред ќе се организира “CFSK Winter Challenge” кој ќе се одржи во салата на CrossFit Skopjе на 26 Декември со почеток во 09:00 часот.

ФОРМАТ:
Натпреварот ќе биде Тимски (Тим од 3-ца). Пожелно е Тимовите да имаат барем 1 женско.
Ќе има 3 квалификациони вежби. Најдобрите 5 Тимови ќе се натпреваруваат во ФИНАЛЕТО!

КАТЕГОРИИ:
За прв пат оваа година ќе има 2 категории: Елитна и Спортска категорија.
Вежбите во Елитната категорија ќе се изведуваат како што се пропишани. Во Спортската категорија вежбите ќе бидат направени со цел да може секој кој барем малку е редовен во вежбањето.

ОБВРСКИ:
ЗАДОЛЖИТЕЛНО сите Тимови со себе да понесат желба за ДРУЖЕЊЕ, ЗАБАВА и НАТПРЕВАРУВАЊЕ! Целта е пред се да направиме забавна атмносфера и воедно да го измериме нашето Фитнес ниво и физичка подготвеност!

ПРИЈАВУВАЊЕ и КОТИЗАЦИЈА:
Котизацијата ќе биде 100денари од член на тимот. Оваа сума ќе биде дел од наградата која ќе се доделува на првите 3 тима. Како и секоја година пријавувањето на вежбите ќе биде онлијан на нашиот веб сајт.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ Е 15 ДЕКЕМВРИ.

Следете ги понатамошните инструкции за начинот на изведување на вежбите и СТАНДАРДИТЕ!

Бидете дел од единственото и ТРАДИЦИОНАЛНО КРОСФИТ Натпреварување во Македонија!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });