fbpx

Известување

From the Blog

Известување

Денес Петок 29 Август и Сабота 30 Август салата НЕМА да работи поради изведување на работи и одржување! Се извинуваме за нелагодноста!

Потсетување за сите кросфитери кои нема да донесат извештај од редовните лекарски прегледи НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПРОДОЛЖАТ СО ТРЕНИНЗИ СЕ ДОДЕКА НЕ ГО ДОНЕСАТ ИЗВЕШТАЈОТ. РОК 12 СЕПТЕМВРИ 2014, ПОСЛЕ ОВОЈ ДАТУМ НЕМА ИСКЛУЧОЦИ! Ви благодарам на разбирањето и соработката.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });