fbpx

Мобилност во Среда

From the Blog

Мобилност во Среда

Додека вежбаме, а особено во секоjдневниот живот најголемиот товар го носи долниот дел на телото. Затоа во ова видео ќе ви покажаме еден основен сет на вежби за зголемувње на мобилноста и флексибилноста. Овој сет го препорачуваме да се прави после завршениот тренинг, а особено во деновите кога правиме пауза!

Loading...