fbpx

Open Gym

From the Blog

Open Gym

Денес 28 Јули ќе има Open Gym од 19:00 до 21:00 часот.

Level 10 продолжува во Среда 30 Јули со две предавања за исхрана.

 

Сите членови на КФСК ги замолувам да се регистрираат на новата апликација на следниов линк:

https://crossfitskopje.com/membership-sign-up/. Од дадените опции за членство ја одбирате онаа која најмногу ви одговара. Во моментов цените на апликацијата се дадени во долари, но чекаме во секој момент да ја прилагодат на нашата валута, денари. Вие плаќате во денари како и до сега. 

ВЕ ЗАМОЛУВАМ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОА НАЈБРЗО ШТО МОЖЕТЕ. 

ИСТО ТАКА КОРИСТЕТЕ ГО КАЛЕНДАРОТ ОД ВЕБ СТРАНАТА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НА ТЕРМИНИТЕ. 

Преку новата апликација вие ќе можете да ги направите следните функции:
- Станете член на КФСК и си одберете тип на членство,
- Си резервирате час кој вас најмногу ви одговара, (од месец Август присуството на часовите е исклучително со ПРЕТХОДНА РЕЗЕРВАЦИЈА),
- Онлајн да потпишете договор за членство,
- Да се пријавите дека сте биле присутни на резервираниот час, (ова исто така ќе биде задолжителна задача пред секој тренинг),
- Да ги следите вашите вежби преку Табела на резултати која ќе биде ставена на веб сајт и на монитор во сала,
- Да плаќате онлајн...
и уште многу други функции.
Ве потсетувам да ги искористите термините за прегледи на Спорстка медецина. 
Термини за редовни прегледи
21.07.2014-Понеделник: од 8.20 do 12.40
22.07.2014-Вторник: сите термини се слободни.
23.07.2014-Среда: сите термини се слободни.
29.07.2014-Вторник: од 8.20 do 12.40
30.07.2014-Среда: од 8.00 do 8.40 i od 9.00 do 12.40
31.07.2014-Четврток: од 8.20 do 12.40
За прегледот е потребен упат од матичен лекар, книшка и 250 ден.
При закажување кај матичните лекари треба да побарате да ви се закаже во некој од дадените термини на Институт за физиологија, одделение за Спортска медицина.


Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });