fbpx

Open Gym

From the Blog

Open Gym

Денес Open Gym почнува во 19:00 часот.

Продолжува Level 10 со предавањата во 20:00 часот.

За да дојдете на овој час резервирајте си го вашето место преку опцијата Распоред.

Сите членови на КФСК ги замолувам да се регистрираат на новата апликација на следниов линк:

https://crossfitskopje.com/membership-sign-up/. Од дадените опции за членство ја одбирате онаа која најмногу ви одговара. Во моментов цените на апликацијата се дадени во долари, но чекаме во секој момент да ја прилагодат на нашата валута, денари. Вие плаќате во денари како и до сега. ВО АПЛИКАЦИЈАТА КОРИСТЕТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕМАИЛ И ТЕЛ НА КОИ НАЈБРЗО МОЖЕ ДА ВЕ ДОБИЕМЕ И НАЈЧЕСТО ГИ ПРОВЕРУВАТЕ!

ВЕ ЗАМОЛУВАМ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОА НАЈБРЗО ШТО МОЖЕТЕ. 

ИСТО ТАКА КОРИСТЕТЕ ГО КАЛЕНДАРОТ ОД ВЕБ СТРАНАТА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НА ТЕРМИНИТЕ. 

Ве потсетувам да ги искористите термините за прегледи на Спорстка медецина. 
Термини за редовни прегледи
21.07.2014-Понеделник: од 8.20 do 12.40
22.07.2014-Вторник: сите термини се слободни.
23.07.2014-Среда: сите термини се слободни.
29.07.2014-Вторник: од 8.20 do 12.40
30.07.2014-Среда: од 8.00 do 8.40 i od 9.00 do 12.40
31.07.2014-Четврток: од 8.20 do 12.40
За прегледот е потребен упат од матичен лекар, книшка и 250 ден.
При закажување кај матичните лекари треба да побарате да ви се закаже во некој од дадените термини на Институт за физиологија, одделение за Спортска медицина.

 

 

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });