fbpx

Open Gym + Level 10

From the Blog

Open Gym + Level 10

Денес Open Gym + Level 10 ќе има во стандардните термини.

Распоред за наредните денови:
Салата НЕМА да биде отворена Четврток 28 Август (Празник), Петок 29 Август и Сабота 30 Август, поради одржување. Се извинуваме за нелагодноста.

Во Понеделник продолжуваме според стандарнидте термини дадени во Распоредот на веб сајтот.

Имајте убав продолжен викенд!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });