fbpx

OPEN GYM

From the Blog

OPEN GYM

Денес OPEN GYM ќе почне во 19:00 часот.

Потоа во 20:00 часот ќе имаме кратко предавање за Исхрана во секојдневниот живот и КросФит-от.

На ова предавање може да присуствуваат апсолутно сите кросфитери, а воедно ве охрабрувам да ги поканите сите ваши пријатели кои се заинтересирани да направат нешто со своето здравје, а се несигурни како да продолжат понатаму!

Доколку имате некои прашања или некоја област за која сакате да зборуваме слободно најавете ја во коментарите на овој пост.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });