fbpx

Последен промотивен час Аштанга јога

From the Blog

Последен промотивен час Аштанга јога

Почитувани,

Денес е последен промотивен час Аштанага јога. Од Понеделник 10 Октомври часовите ќе мора да се посетуваат со претходна резервација. Термините се Понеделинк од 21:00 и Среда од 18:00 часот. За да може да направите резервација ќе мора да го ажурирате вашето членство во КросФит + Аштанга јога!

Се гледаме на тренинг

3, 2, 1 Старт!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });