fbpx

Пред Новогодишна КросФит Скопје забава

From the Blog

Пред Новогодишна КросФит Скопје забава

На ден 30.12 со почеток во 18:30 до 21:00 часот, КросФит Скопје организира пред Новогодишна забава во нашата сала.
Ќе го задржиме истиот формат како и претходните години: СЕКОЈ ПО СВОЈА ЖЕЛБА ДА СИ ДОНЕСЕ ПИЈАЛОК И БИЛО ШТО ДРУГО СО ПИЈАЛОКОТ.
Ние ќе обезбедиме чаши и тањирчиња.
Овој пат на забавата ќе има одредени содржини, изненадувања, настани и многу дружење….

Затоа ве замолувам сите постојани членови на КФСК да бидат присутни!

3,2,1 СТАРТ

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });