fbpx

Работилница за Исхрана

From the Blog

Работилница за Исхрана

За нас Исхраната е начин на живот, а не „ДИЕТА“ која преставува дополнителен терет во нашето секојдневие.

Пријавете се на работилницата за Исхрана и ќе дознаете:
– како да изгубите килограми без да го шокирате телото,
– како да го подобрите спортскиот перформанс,
– што да јадете додека сте на работа,
– што да јадете кога немате време за стандарден оброк,
….и уште многу други совети…

ПРИСУСТВО ИСКЛУЧИТЕЛНО СО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ДАДЕНИОТ ЛИНК!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });