fbpx

Распоред на групите за CFSK WC2014

From the Blog

Распоред на групите за CFSK WC2014

Распоред на групите

Група 1 – 10:00 часот
Ултимејт Фит Алебрас
Тим Цокули

Група 2 – 10:15 часот
ВЕЈстед
Тим ДФО

Група 3 – 10:30 часот
Дрматори КФСК
Нагоми Фитнес

Грпуа 4 – 10:45 часот
Пауер Пауер Ренџерс

Loading...