fbpx

Персонални тренинзи

Персонални тренинзи

На персоналните тренинзи имате можност да се добие посебно внимание во тренингот или остварување на некоја посебно поставена цел. Без разлика да се работи за градење на доверба за почеток со вежбање или сакате посебно внимание со специјализирана програма, ние можеме да ја дизајнираме програмата според вашите потреби и да се прилагодиме според вашиот распоред. Приватните часови ги организираме по принципот 1 тренер со еден клиент, а најмногу до 4 клиенти. Сите оние кои почнуваат да вежбаат во нашот клуб имаат статус на спортист. Постојано ве охрабруваме да истраете во постигнувањето на Вашата цел.

Еден персонален тренинг може да вклучува:
– Избор на програма дизајнирана само за Вас (Слабеење, Градење на мускулна маса или Генерален Фитнес за подобар животен стил)
– Едукација и систем за Исхрана според вашите потреби и цели,
– Мобилност телото
– Закрепнување и мобилност после повреда
Време траењето на еден час е 45 минути.
За постоечките членови има дополнителен попуст од 20%, а за сите останати имаме различни пакети кои што дополнително се договараат според потребите и условите.
Ценовник:
1 на 1 – 1200ден
1 на 2 – 2000 ден
1 на 3 – 3000 ден
1 на 4 – 4000 ден
ПРИЈАВИ СЕ!

 

 

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });