fbpx

Важни Административни промени во КФСК

From the Blog

Важни Административни промени во КФСК

Почитувани Кросфитери,

Сакаме да ве информираме дека начинот на плаќање на чланарината е променет. Исто така е променета е Банката, а со тоа и жиро сметката.
Од сега чланарината ќе се плаќа исклучително онлај преку нашиот веб сајт. Линкот е даден во главното мени во ЧЛЕНОВИ – ПЛАТИ ЧЛАНАРИНА.
Ова е направено со намера да Ви помогнеме и да ви го уштедиме вашето драгоцени време од одење по банки и чекање редови, и да го поедноставиме начинот на плаќање. Исто така со оваа функција двата система кои ги имаме ќе бидат синхронизирани и вие навремено ги добивате тековните фактури.
Ги замолувам сите членови кои ја немаат подмирено чланарината за Декември и Јануари, да го сторат тоа најбрзо што можат бидејќи со неплатена чланарина нема да можете да го резервирате вашиот час.
За нас, вие сте нашиот центар на гравитација. Ние се грижиме за вас и сакаме и вие да се грижите за нас.

Ви благодарам на разбирањето и поддршката!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });