fbpx

Вежба на Денот 06 Ноември 2015

From the Blog

Вежба на Денот 06 Ноември 2015

Crossfit:

4 Rounds of:

AMRAP 1min

Push Ups

AMRAP 1min

Body Row

AMRAP 1min

Burpees

Rest 1min

 

 

 

Loading...