fbpx

Вежба на Денот 09 Јуни – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 09 Јуни – Вторник

5 RFT
7 x Toes to Bar
14 x Goblet Squat 14/16
21 x Push Ups (HR)

Loading...