fbpx

Вежба на Денот 1 Септември – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 1 Септември – Вторник

Тренингот ќе се одржи на средно водно. Вежбата започнува во 1830
WOD
10 x 200m Run

Loading...