fbpx

Вежба на Денот 10 Јули – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 10 Јули – Петок

WOD
EMOM 16 min
Power Clean + Hang Squat Clean + Jerk + Clean & Jerk
Add some weight every two sets

Се замолуваат сите членови да си ги резервираат своите места за часовите!

Loading...