fbpx

Вежба на Денот 11 Мај – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 11 Мај – Понеделник

“DT”
5 RFT
12 x Deadlift 70/40
9 x Hang power clean 70/40
6 x Push jerk 70/40

Loading...