fbpx

Вежба на Денот 11 Септември – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 11 Септември – Петок

Денешниот тренинг ке се одржи на трим патеката на средно водно во 1830.
Вежбата ќе содржи поминување на препреки.

Loading...