fbpx

Вежба на Денот 12 Август – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 12 Август – Петок

WOD
For time:
150 x Double unders
50 x Wall Balls
100 x Double unders
35 x Wall Balls
50 x Double unders
20 x Wall Balls

Loading...