fbpx

Вежба на Денот 13 Јануари – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 13 Јануари – Петок

WOD
BlackJack
For Time:
20 x Push Ups
1 x Sit Up
19 x Push Ups
2 x Sit Ups
18 x Push Ups
3 x Sit Ups
.
.
.
3 x Push Ups
18 x Sit Ups
2 x Push Ups
19 x Sit Ups
1 x Push Ups
20 x Sit Ups

Loading...