fbpx

Вежба на Денот 14 Јули – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 14 Јули – Вторник

WOD
For time:
50 x Deficit Push Up
50 x Pistol
50 x Toes to Bar
50 x Chin Ups

Loading...