fbpx

Вежба на Денот 15 Јуни – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 15 Јуни – Понеделник

WOD
3RFT
20 x Deadlift 60/40
25 x KB Swing 24/16
30 x Wall Ball 9/6

Loading...