fbpx

Вежба на Денот 15 Септември – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 15 Септември – Вторник

Почеток на вежбата во 1830. Се чекаме на кеј кај Жабарот.
WOD
For time:
5K Run

Loading...