fbpx

Вежба на Денот 16 Јуни – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 16 Јуни – Вторник

WOD
For time:
400m
40 x Push ups
10 x Squats
400m
30 x Push Ups
20 x Squats
400m
20 x Push Ups
40 x Squats
400m
10 x Push Ups
80 x Squats

Loading...