fbpx

Вежба на Денот 17 Мај – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 17 Мај – Вторник

WOD
For time:
400m Run
2 Rounds
35 x Burpees
25 x Thruster 40/25
400m Run

Loading...