fbpx

Вежба на Денот 17 Октомври – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 17 Октомври – Петок

ИЗВЕСТУВАЊЕ за сите членови на КФСК:

1. Од Понеделник 20 Октомври КФСК започнува со воведување на онлајн функција за плаќање која ќе биде поставена во опцијата ЧЛЕНОВИ од главното мени на нашиот веб сајт.
Оваа опција ќе ви овозможи да ги регулирате своите административни обврски, без да губите од вашето време за одење по банки и чекање на бескрајни редови. Уплатата на чланарината ќе се врши исклучиво преку оваа опција. Се што ви треба е една дебитна картичка.
Воедно ги замолувам сите оние членови кои ги немаат подмирено своите административни обврски кон клубот за изминативе месеци да го сторат тоа набрзо што можат! Ви благодрам на разбирањето.
2. Исто така веќе сте запознаени со новиот програм за резервација на часовите, кој се наоѓа во опцијата РАСПОРЕД на нашиот веб сајт.
Оваа опција ќе ви овозможи лесно и прецизно си го организирате вашето драгоцено време.
ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 20 ОКТОМВРИ, СИТЕ ОНИЕ КОИ НЕМА ДА РЕЗЕРВИРААТ ЧАС ПРЕКУ ОВОЈ ПРОГРАМ НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПРИСУСТВУВААТ НА ЧАСОТ. Доколку веќе е касно онлајн да го откажете часот, тогаш јавете се на контакт бројот.
За сите прашања во врска со работата и опциите кои ги нуди овој програм јавете се на Зоран – 070369802.

ВЕ ЗАМОЛУВАМ ЗА ФЛЕКСИБИЛНОСТ И РАЗБИРАЊЕ ДОДЕКА СТАРТУВААТ ДВЕТЕ ОПЦИИ. СИТЕ ПРОБЛЕМИ КОИ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ НА ПОЧЕТОКОТ ЌЕ СЕ ПОТРУДИМЕ ДА ГИ РЕШИМЕ НАЈБРЗО, ЗАТОА НИЕ Е ПОТРЕБНА ВАШАТА ПОДДРШКА.

Овие опции се направени за да ви служат на Вас. Затоа почитувајте ги, искористете ги во најдобра можна полза. Бенефитот ќе биде за сите нас. Ви благодариме на разбирањето и соработката.

Front Squat
5-5-4-4-3-3-2-2

WOD
20 min AMRAP Teams of 2 or 3
15 x KB Swings
AMRAP Push Ups (Unbroken)

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });