fbpx

Вежба на Денот 19 Август – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 19 Август – Петок

WOD
21 x Hang Power Clean 60/40
100 x Double Unders
15 x Hang Power Clean 60/40
100 x Double Unders
9 x Hang Power Clean 60/40
100 x Double Unders

Loading...