fbpx

Вежба на Денот 19 Јуни – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 19 Јуни – Петок

WOD
100-80-60-40-20
Double Unders
After each round
40 x Sumo Deadlift High Pull 20/15

Loading...