fbpx

Вежба на Денот 19 Мај – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 19 Мај – Четврток

WOD
AMRAP 15 min
5 x Handstand Push Ups
5 x Toes to Bar
20 x Double Unders

Loading...