fbpx

Вежба на Денот 20 Ноември – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 20 Ноември – Четврток

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
ДЕНЕСКА ПОСТОИ МОЖНОСТ ДА НЕМОЖЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЧАС, ПОРАДИ РЕСЕТИРАЊЕ И АЖУРИРАЊЕ НА СИСТЕМОТ. ДОКОЛКУ НЕ УСПЕЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЧАС ВЕ ЗАМОЛУВАМ ДА ИСПРАТИТЕ ЕМАИЛ НА INFO@CROSSFITSKOPJE.COM ИЛИ НА ФЕЈСБУК ФАН СТРАНАТА ВО ИНБОКС.
СЕ ИЗВИНУВАМЕ ЗА НЕЛАГОДНОСТА.
ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО!

WOD
3 Rounds
12 x Commando Pull Ups
12 x Ring Pull Ups

20 x Clean&Jerk 80% @ BW

5 RFT
15 x Goblet Squat 24 kg
15 x Hang Power Clean 50 kg

Loading...