fbpx

Вежба на Денот 20 Октомври – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 20 Октомври – Понеделник

ИЗВЕСТУВАЊЕ за сите членови на КФСК:

1. Од денес Понеделник 20 Октомври КФСК започнува со воведување на онлајн функција за плаќање која ќе биде поставена во опцијата ЧЛЕНОВИ од главното мени на нашиот веб сајт.
Оваа опција ќе ви овозможи да ги регулирате своите административни обврски, без да губите од вашето време за одење по банки и чекање на бескрајни редови. УПЛАТАТА НА ЧЛАНАРИНАТА ЌЕ СЕ ВРШИ ИСКЛУЧИТЕЛНО ПРЕКУ ОВАА ОПЦИЈА. Се што ви треба е една дебитна картичка.
Воедно ги замолувам сите оние членови кои ги немаат подмирено своите административни обврски кон клубот за изминативе месеци да го сторат тоа набрзо што можат! Ви благодрам на разбирањето.
2. Исто така веќе сте запознаени со новиот програм за резервација на часовите, кој се наоѓа во опцијата РАСПОРЕД на нашиот веб сајт.
Оваа опција ќе ви овозможи лесно и прецизно си го организирате вашето драгоцено време.
ПОЧНУВАЈЌИ ОД ДЕНЕС ПОНЕДЕЛНИК 20 ОКТОМВРИ, СИТЕ ОНИЕ КОИ НЕМА ДА РЕЗЕРВИРААТ ЧАС ПРЕКУ ОВОЈ ПРОГРАМ НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПРИСУСТВУВААТ НА ЧАСОТ. Доколку веќе е касно онлајн да го откажете часот, тогаш јавете се на контакт бројот.
За сите прашања во врска со работата и опциите кои ги нуди овој програм јавете се на Зоран – 070369802.

ВЕ ЗАМОЛУВАМ ЗА ФЛЕКСИБИЛНОСТ И РАЗБИРАЊЕ ДОДЕКА СТАРТУВААТ ДВЕТЕ ОПЦИИ. СИТЕ ПРОБЛЕМИ КОИ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ НА ПОЧЕТОКОТ ЌЕ СЕ ПОТРУДИМЕ ДА ГИ РЕШИМЕ НАЈБРЗО, ЗАТОА НИЕ Е ПОТРЕБНА ВАШАТА ПОДДРШКА.

Овие опции се направени за да ви служат на Вас. Затоа почитувајте ги, искористете ги во најдобра можна полза. Бенефитот ќе биде за сите нас. Ви благодариме на разбирањето и соработката.

Pre-WOD
5 Rounds Max Strict Pull Ups
60 sec rest between rounds

WOD
10 RFT
3 x Hang Squat Clean 65 kg
6 x Bar Facing Burpees

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });