fbpx

Вежба на Денот 21 Мај – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 21 Мај – Четврток

10 RFT
5 x Toes to Bar
5 x Handstand Push Ups
then
AMRAP 5 min
Power Snatch 50/35

Loading...