fbpx

Вежба на Денот 23 Јуни – Втoрник

From the Blog

Вежба на Денот 23 Јуни – Втoрник

WOD
3 RFT
400m Run
20 x Deadlift 80/60
20 x Burpee ove the bar

Loading...