fbpx

Вежба на Денот 25 Декември – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 25 Декември – Четврток

Back Squat 5×5

2 Partner 10 RFT (5 рунди секој)
12 x Air Squats
8 x KB Swings 24/16
4 x Pistols
*10 x Burpees(после секоја завршена рунда заедно)

Loading...