fbpx

Вежба на Денот 25 Декември – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 25 Декември – Четврток

“WOD”
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Rings Pull Ups

2×5 Clean & Jerk @ 75% BW

5RFT
40 x Double Unders
2 x DeadLift 60 Kg
2 x Power Clean 60 Kg
2 x Hang Power Clean 60 Kg
2 x Front Squat 60 Kg
2 x Jerk 60 Kg

ЗАБЕЛЕШКА:
НАЈИСКРЕНО ГИ ЗАМОЛУВАМ СИТЕ ЧЛЕНОВИ ДА ЈА ПЛАТАТ ЧЛАНАРИНАТА ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ! ИСТО ТАКА ВЕ ЗАМОЛУВАМ ДА ЈА ПОДМИРИТЕ ЧЛАНАРИНАТА ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ НАЈДОЦНА ДО 29.12. БИДЕЈЌИ ОД ЈАНУАРИ ПОЧНУВАМЕ СО НОВ СИСТЕМ НА РАБОТА. ВИ БЛАГОДАРАМ НА РАЗБИРАЊЕТО И СОРАБОТКАТА!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });