fbpx

Вежба на Денот 26 Јуни – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 26 Јуни – Петок

WOD
For time:
21-15-9
Power Snatch 40/25
Overhead Squat 40/25
Every min 3 x Burpees

Loading...