fbpx

Вежба на Денот 26 Мај – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 26 Мај – Вторник

WOD
21 x Squat Clean 60/40
200m Run
15 x Squat Clean 60/40
400m Run
9 x Squat Clean 60/40
800m Run

Loading...