fbpx

Вежба на Денот 27 Април – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 27 Април – Понеделник

For Time :

21 x Clean & Jerk 60/40

400 m

15 x Clean & Jerk 60/40

400 m

9 x Clean & Jerk 60/40

Loading...