fbpx

Вежба на Денот 27 Јуни – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 27 Јуни – Понеделник

WOD
AMRAP 10 min
10 x Hang Power Snatch 40/20
10 x Overhead Squat 40/20

Loading...