fbpx

Вежба на Денот 27 Ноември – Четврток

From the Blog

Вежба на Денот 27 Ноември – Четврток

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
Бидејќи Тутунска Банка сеуште неможе да обезбеди непречена функција за интернет плаќање и неможе да си го реши сопствениот проблем, ги замолувам сите Кросфитери кои ја немаа платено чланарината тоа да го сторат на сметка, како и досега, цената е иста.
Опционални решенија се бараат и во најскоро време опцијата за Интернет плаќање повторно ќе биде ставена во функција.
ВИ БЛАГОДАРАМ НА РАЗБИРАЊЕТО.

ПС: Многу е тешко да бидеш современ во нашево опкружување…

4 Rounds
6 x Close grip pull ups
6 x Close grip Chin ups

20 x Clean & Jerk @ 80% BW

WOD
AMRAP 10 min
5 x Front Squat 30 Kg
5 x Push Press 30 Kg
5 x Thruster 30 Kg

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });