fbpx

Вежба на Денот 28 Јуни – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 28 Јуни – Вторник

WOD
7 RFT
14 x Lunges (KB Front Rack position)
7 x Toes to Bar
200m Run

Loading...