fbpx

Вежба на Денот 28 Октомври – Петок

From the Blog

Вежба на Денот 28 Октомври – Петок

WOD
For Time:
300 x Double Unders
600m Run
200 x Double Unders
400m Run
100 x Double Unders
200m Run

Loading...