fbpx

Вежба на Денот 28 Октомври – Вторник

From the Blog

Вежба на Денот 28 Октомври – Вторник

Се замолуваат сите корсфитери да бидат малку пострпливи со системот за плаќање, сеуште се работи на усогласување. За било какви проблеми ве замолуваме да не исконтактирате на маил или телефон.

WOD
With a continuously running clock complete 5 thrusters every minute.
From 0:00-5:00 use 35kg.
From 5:00-10:00 use 40kg.
From 10:00-15:00 use 45kg.
Continue adding 5kg. every 5 minutes for as long as you are able.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });