fbpx

Вежба на Денот 29 Декември – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 29 Декември – Понеделник

WOD
4 Rounds
5 x Chin ups
5 x Pull ups

5×5 Clean&Jerk @ 85% BW

AMRAP 11 min
20 x KB Swings
30 x Box Jump

Ги замолуваме сите членови кои не ја рагулирале чланарината за месец Ноември и Декември да го сторат тоа, најбрзо што можат односно до крајот на оваа година. Моментално уплатите се вршат преку уплатница во банка. Чланарината е 2150ден. За сите други промени ќе бидете навремено известени. Ви благодарам на соработката.

Loading...