fbpx

Вежба на Денот 3 Ноември – Понеделник

From the Blog

Вежба на Денот 3 Ноември – Понеделник

ИЗВЕСТУВАЊЕ за онлајн плаќањето на чланарината!
Во првиот момент кога ќе ја платите чланарината онлјан, во случај да системот ви пријави грешка или некоја друга порака, а без да ви даде потврда дека трансакцијата поминала, НЕ СЕ ОБИДУВАЈТЕ ПОВТОРНО ДА НАПРАВИТЕ ТРАНСАКЦИЈА, бидејќи трансакцијата е успешна. Оваа аномалија Банката се обидува да ја тргна во најкраток можен рок.
Ви благодарам на разбирањето!

Team of 2
AMRAP 5 min
Strict Pull Up Rep by Rep

WOD
Teams of 2 Complete the Following
4 Rounds
10 x Deadlift (80/50)
50 x Double Unders
each person completes 4 rounds
Cash Out
180 x Sit ups

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });